Aplikacija Instagram za Windows 10 Mobile dobila je novo ažuriranje

InstagramNeu1

Facebook je pustio novo ažuriranje za svoju aplikaciju Instagram. Uz novi broj verzije 9.575.8218.0 te manje ispravke grešaka ovo ažuriranje je donijelo i jednu novu značajku, a to je “Instagram Priče”. Od sada i Windows Mobile korisnici mogu od svojih slika i selfieja napraviti Priče te ih objaviti na Instagramu i podijeliti sa svojim prijateljima. Nakon ovog ažuriranja na početnoj stranici gore lijevo pojavio se novi simbol koji izravno otvara prednju kameru a po vašoj želji može se aktivirati i stražnja kamera te možete početi sa stvaranjem svoje Priče.

Slika1

U postavkama imate i mogućnost definiranja privatnosti za Instagram Priče. Tako vaša Priča, ako želite može nestane nakon 24 sata, sakriti ju od određenih ljudi ili čak odrediti koje osobe mogu odgovoriti na objavljene priče.

Instagram u Windows trgovini

Instagram

Hvala WarpigHR na dojavi. 😉

 • iibricaa

  Izbrisi Instigram pa opet instaliraj,brzi i bolje radi…

 • salvator

  jedini fb app koji imam je fejsov i dok radi sve 5.pokretanje traje par sec,ali kadkad mi smrzne i nakon toga ga teško pokrenem tako da moram gasit mob.msg sporije otvara,ali zato šljaka ok.

 • WarpigHR

  jedno pitanjce vezano uz facebook beta i messenger/messenger beta…dal vam se ikad smrznu aplikacije i kolko god puta ih pokretali jednostavno se upale ali ne reagiraju na ništa? svako malo mi se to dogodi i dok ne ugasim i upalim mobitel aplikacije ne rade kak spada

  • WarpigHR

   i instagram se ruši pri pokretanju