Aplikacija mPretinac za Windows Phone/Mobile dobila je novo ažuriranje

Slika1

Aplikacija mPretinac koja je osnovna e-usluga sustava e-Građani dobila je novo manje ažuriranje za Windows Phone/Mobile korisnike. Uz novi broj verzije 1.3.0.1 ovo ažuriranje je donijelo samo podršku za podrška za prijavu putem ePošte.

mPretinac u WP trgovini

qr kod


 • Ovo će biti dobra stvar onog dana kad se neće više morat hodočastit u FINA-u nakon svakog hard reseta mobilnog uređaja, i ne prije toga dana… Npr. token, kao banke ili nešto slično? Ne mogu ja sad zbog njih ne koristit svoj mobitel onako kako je mene volja… (a sa mnom se slaže i Lucijan Carić, tj. ja s njim u ovome). Do tada, au revoir…

  • Gordan

   Autoriziraš se preko eGrađani sustava ili neki od službeno podržanih, imaš cijelu listu, nije vezano za ovu aplikaciju.
   Ja sam koristio token od Zabe (eZaba aplikacija za Win) i sve podesio bez odlaska u FINA-u. Nakon zamjene mobitela (opet sam na 950XL) nisam čak morao ponovo autorizirati već samo upisao PIN i prihvatio mi je.


   • Ma već sam pozaboravljao sve, i hard reset onesposobljava mToken. Ne mogu, ne želim, i neću nakon svakog HR-a hodočastit u FINA-u po nove podatke i novi mToken. Jedino si još znam PIN od mPretinca na mobu, a tamo nikad ništa nova, ili nikad ništa važnog nova. Znači da mi eG i ne treba previše, a pribavljanje/(re)aktivacija u mom slučaju je poprilična gnjavaža. Nisam zadovoljan, ne sviđa mi se implementacija tog sustava.