Aplikacija Star Walk 2 trenutno je besplatna za preuzimanje

starwalkmain1

Aplikacija Star Walk 2 (24 kune) trenutno je besplatna za preuzimanje u Windows trgovini. Sa ovom vrlo dobrom aplikacijom koja ne služi samo za učenje saznat ćete puno o položaju zvijezda, planeta, zviježđa i satelita na noćnom nebu.

Preko 200.000 zvijezda, planeta, zviježđa, satelita, kometa, ISS, satelita, grozdovi zvijezda, maglica i kiše meteora na noćnom nebu može vam služiti za istraživanje ali i za samo promatranje sa strane. Star Walk 2 je izvrstan za alat promatranje zvijezda a koji kombinira astronomske podatke vrhunske tehnologije za pružanje putovanja kroz tisuće zvijezda, kometa i zviježđa. Sve što morate učiniti je skinuti aplikaciju i okrenuti svoj uređaj u nebo.

Star Walk 2 u Windows trgovini

Slika1

Hvala dxdy na dojavi. 😉

 

 • …monteparadiso…

  …odlicna app…

 • dxdy

  za sve one koji vole zvjezdano nebo, počinju “suze sv. Lovre” a već i večeras sam primjetio nekoliko meteorita… ove godine će biti pojačano i procjena je da bi moglo biti 130-200 meteorita po satu, a vrhunac je u noći sa četvrtka na petak pola sata iz ponoći… uživajte u spetaklu što dalje od grada. i zaželite neku želju 🙂

  a ako želite fotografirati pročitajte malo ovdje
  http://www.astrobobo.net/?p=1196

 • Byron

  Jako dobro! Cak bolje od Skymap…