Aplikacija #Vinci, konkurent popularnoj aplikaciji #Prisma, dostupna za WP uređaje

zoran 830 vinci

Vjerujem da ste svi u posljednje vrijeme imali prilike vidjeti klasične fotografske motive snimljene mobilnim uređajima, pomalo distorzirane različitim čudnim efektima i sa Prisma logom u dnu. Dakako, riječ je o modernoj aplikaciji koja nudi mogućnost “uljepšavanja” fotografija specifičnim filterima koji kreiraju poseban efekt, zanimljiv mnogima. Aplikacija je postala svjetski hit u jako malo vremena i naravno da nije bila dostupna za Windows Phone. To i nije toliko loše da WP platforma nema najbolje kamera smartfone današnjice. Naravno, po uzoru na Instagram, na WP je došla konkurentska aplikacija Vinci koja je dostupna još i za iPhone. Vinci aplikacija radi slične promjene na fotografijama kao i prije spomenuta aplikacija Prisma za Android i iOs uređaje.

Ukoliko vam nije jasno o čemu se radi bacite oko na posljednje fotografije našeg Zorana Stričevića koji nas svakodnevno uveseli odličnim motivima slikanima Nokia Lumijom 830, 930 ili 920.

Vinci aplikaciju preuzmite putem linka ispod.

Vinci – Windows Apps on Microsoft Store

Turn your photos into a piece of art using neural networks and artificial intelligence. Dozens of inspiring filters for instant photo editing: – Enhance your photos. – Apply artistic filters and compare different art styles. – Have fun and add unique photo effects. – Share the results with your friends.