Nokia Lumia 900 se pojavila u filmu Now You See Me 2

Lumia 900 Now you see me 2

Vjerovali ili ne, Nokia se ponovno vratila na velike ekrane. Ovoga puta su Nokia uređaji glumili u drugom nastavku popularnog filma Now You See Me. Ipak nije riječ o novim Nokia smartfonima koje će za HMD proizvoditi Foxconn, već o starim Nokia Lumia uređajima, preciznije Lumiji 900 koja je uhvaćena u kadru. Pomalo je čudno vidjeti uređaj s početka 2012. godine kako se kao rekvizit koristi u filmu iz 2016. godine, pogotovo što je nakon nje serija 9 Lumia uređaja obnovljena za ni više ni manje nego 5 novih modela (920, 925, 930, ICON, 950). Sve u svemu, lijepo je vidjeti Nokia uređaj u filmu, posebno Lumiju 900, poznatu nam još i kao Nokia Ace ili pak Stormtrooper.

Hvala dxdy na dojavi i fotografiji 🙂

P.S. Jeste gledali film? Isplati li se potrošit vrijeme na njega?

 • radenko lumia 925

  zna li neko zašto ne mogu na l925 da uradim AU, imam 10586-545 i otključan 000-GB a neće, jel to što je stari model ili je po sredi nešto drugo, hvala unapred

  • Idijot

   Pa kaj ti nisam već odgovorio?L925 neće ni službeno ni na Insideru dobit AU.Jedini način da ga dobiješ je da čeprkaš u Registry mobitela,ali tako riskiraš da ga zauvijek uništiš.


  • Lumia 925 službeno ne podržava Windows 10 Mobile.

 • dxdy

  taj triler dio je ok, i sviđa mi se kao u prvom dijelu da moraš razmišljati tko je u biti onaj koji vuče konce i ne zna se do kraja. ono što mi je malo dosadno je sama radnja i promjene. promjenili su malo radnju i neke glumce… Lionel Shrikea su promjenili i malog Dylana (to je ok ipak je 3 godine prošlo od prvog dijela pa je klinac narastao), plus toga su promjenili Dylanov oproštaj s ocem, tj scenu sa darivanjem sata. Čudno mi je da su ******** od negativca napravili pozitivcom. Onda ispada bezveze prvi dio filma jer je onda on trebao u prvom dijelu lako skužiti Dylana. Čak na kraju ispada da je on vođa “Oka”. Sve će mijenjati samo da se lova zaradi na novom nastavku…

  • Idijot

   Meni je baš taj dio dobar jer se pokazalo kao da je preuzeo ulogu oca nakon što je on svog izgubio i bio spreman preuzeti odgovornost i kaznu.Malo jesu usporili radnju,ali kad se sve zbroji,dobar je film i dostojan nastavak.

 • dmessia

  Zao mi je sto su s Win 10 izgubili taj poseban look i fontove… Imao sam L900 white ..uzivao sam s njom, poslje nje 920 black, pa L925 white i sada ostao na L930 black s trenutno samo 860 sati GSM razgovora u godinu i pol dana plus Wa, Viber razgovori i sve ostalo sto korisnici rade, ali i dalje radi, iako su od 5 mikrofona mozda dva u funkciji, kamera u autofokusu steka, baterija traje tri sata ..32% kapaciteta batt. gubi svaki sat vremena… ali aparat mi je i dalje apsolutna zvijr, tgumb up!

  • Judge Judy

   Meni ja taj fon bio legenda na wp 8.1

  • Mare

   L930 rules 😉

 • kaluhood

  Uhh, meni se cini da i u filmu focus ima neka lumia 🙂

 • bojan

  Kad smo kod misije nemoguce pre 2 dana sam gledao na HBO zadnji deo i bas sam se iznenadio sa L930 u filmu,a jos vise me iznenadila scena sa tom kruzom zazvonio mu je telefon i kad se javio podkrala se jedna greska,zvucnik je bio gore a kamera se nije videla,okrenuo ga je naopacke,slucajno,kao javio se,imam 930 pa znam,inace sam veliki filmofil pa vidim greske uvek,nevezano za temu ali eto,nadovezo sam se na prethodni komentar:)

 • dxdy

  Prvi dio je po meni dobar i zabavan, ono lagana razbibriga. Drugi dio te drži u nekoj napetosti jer ne znaš što se događa i tko je sada “onaj glavni” koji vuče konce. A zbog toga je dijelom malo i dosadan.

  • dxdy

   Da dodam. Ono imaš dojam da gledaš misiju nemoguće 😉