Video: Nextdock i Lumia 950

NextDock laptop

Nakon uspješne Kickstarter kampanje, u tvornici u kojoj se proizvodio Nextdock izbio je požar koji je uništio prvu pošiljku. Na sreću, nedugo nakon toga u proizvodnju je krenula druga serija koja se sada isporučuje svima koji su podržali projekt s dovoljnom svotom novca.

Nextdock je dodatak u obliku laptopa s 14-inčnim zaslonom rezolucije 1366×768 piksela, 10.000mAh baterijom i Bluetoothom 4.0. Nextdock služi kao sekundardni zaslon koji podržava i Microsoftov Continuum, nešto kao HP-ov Laptop Extender. Iako je Continuum moguće pokrenuti na Nextdocku, značajka nije dovoljno dobro optimizirana zbog loše kompatibilnosti s USB C standardom.

via

 

 • ewwsadfas

  Smece

 • kobasiček

  p.s. moze li se Lumia 950 povezati sa smart TV-om? da sluzi kao monitor. zicano ili bezicno.

 • kobasiček

  Meni se sviđa. Ne moram kupovati cijelu konfiguraciju vec samo monitor. Za surfanje, office paket i osnovne funkcije sasvim dovoljno. Vidim da jos ne funkcionira al ustimat će to. bitno da imaju hardware. Microsoft je pun inovacija samo sta ih ne razvije dovoljno prije pustanja.

 • Lumia830

  Pokazuje da je kino i to zesce ova opcija kontinijum. Prvo hajmo realno koliko od nas koristi kontinium opciju u stvarnom radu. Drugo ne mozes preko svijeta znaci mobiteli se koriste prvenstveno za surfanje netom i slikanje i to su dvije znacajke glaven ,vise za to sluzi mobitel nego za slanje poruka i pozive. Ovo sto gura MS ce zazivjeti mozda u buducnosti. Ali na nasim prostorima tesko …..