Aplikacije Microsoft fotografije te Pošta i Kalendar programa Outlook dobile se nova ažuriranja

trgovina

Dvije univerzalne Microsoftove aplikacije za Windows 10 Mobile/računala dobile su nova manja ažuriranja. Osim novih brojeva verzija Pošta i Kalendar programa Outlook 17.7167.40818.0 i Microsoft fotografije 16.912.10072.0  nema nikakvih obavijesti što su ova ažuriranja donijela.

Pošta i kalendar u Windows trgovini

qr kod pošta i kalendar

Microsoft fotografije u Windows trgovini

QR kod fotografije

Hvala dxdy na dojavi. 😉

 • Goran

  E to da. U mojoj obitelji (široj) imamo 8 Lumia novije generacije i svi su na win 10. Kroz nas ih je u zadnjih dvije godine prošlo 20-tak komada. Također su svi imali i sada svi imaji Nokiamob app i svaku Lumiu koju sam postavljao prijateljima i poznanicima svi imaji pod obvezno Nokiamob, jer najbolji ste. Kad se malo razmislim u zadnjijh cirka 3 godine kroz moje ruke je prošlo 100-tinjak modela Lumia.


 • Koliko ja vidim dodali su (vratili) neke animacije otvaranja slike, koje su postojale na 10586 pa ih opet nije bilo na 14393, sad ih opet ima. Baš čudno da to moraju kao svaki put “iznova” programirat. Dobro je.

  • L930Ri

   Meni se čini da oni jedne te iste pripremljene aplikacije drže “na ledu” i prema procjeni ubacuju u nove buildove da vide kako sa njima rade. Ako se pojedina varijanta ne “miriši” dobro sa novim buildom ubacuju neku drugu koja bi to mogla bolje raditi i tako “u krug” … Eventualno usporedo programiraju nove koje će testirati kasnije na insiderima …


   • Ne znam tko tu koga više…. znam da sigurno imaju ona A/B testiranja, a to je da neki Insider korisnici dobivaju verzije s nekim novitetima dok drugi ne dobivaju to, i tako mijenjaju tj. miješaju korisnike sa svakom novom funkcijom…sad malo ovi dobiju, pa sljedeći put oni drugi dobiju a ovi ne, itd. To je nešto slično ovome što si opisao.

 • dmessia

  Koristim L930 od kada je dosla na trziste ..i zbog vase app Nokiamob ( Obavezna app na svakoj mojoj Lumii od kada je dosla na trziste ) ..sam ulovio toliko gratis a danas placenih app da to nije istina, u usporedbi sa WN app, vi se monumentalno isticete tim informacikama o gratis app. Znam da je ovdje naslov Azuriranje ali zaista ne znam gdje sam vam drugdje mogao ostaviti ovako transparentnu pohvalu…p.s: Nastavite s odćicnim poslom :))))) Thumbs Up!


  • Hvala na pohvalama 😉