HP Elite X3 rasprodan i objavljena nova, ‘epska’ reklama

HP-elite-x3

HP Elite X3 danas je rasprodan u službenoj HP trgovini u SAD-u. Uređaj čija cijena iznosi 799$ nije dostupan na skladištu nakon samo dva dana prodaje. Logično je da je uzrok nestašice “dobra” prodaja, ali ako se prisjetimo da je svaki Lumia flagship bio rasprodavan, a prodaja nije ispunila očekivanja, opravdano je biti skeptičan prema ovoj vijesti. Upitno je koliko je primjeraka bilo na skladištu, a možda je HP namjerno zaustavio isporuku kako bi dovršio Anniversary Update za Elite X3 jer se uređaj bez Update ne ponaša najbolje.

U međuvremenu je objavljena i nova reklama, odnosno promotivni video na HP-ovom YouTube kanalu. Videozapis je poprilično dobar – značajke su jasno prezentirane, a sve je popraćeno ‘epskom’ pozadinskom glazbom.

Hvala L930Ri na dojavi. 🙂

  • Gordan

    Piše “…take the call while you’re working” i onda ga skinu s docka. Na MS Display Docku stvar radi jer je i dalje spojen kablom, ali ne znam kak su zamislisli da će netko nastavit raditi u npr. Excelu kad telefon izvadi s docka da se javi. Bežično? Zna netko?

  • Borlock Bono

    Reklame čine čuda da je MS ovako reklamirao Lumie, vjerujem da bi bilo ludilo od prodaje 🙂 No dobro HP će čini se napraviti ono što Lumie nisu.

  • adnan

    Video odličan a i HP masina. Da od skora nisam vladnik Lumia 950, o ovome bi ozbiljno razmislio.