@Nokia će i ove godine prisustvovati #Slush konferenciji

slush16

Slush je kroz godine postao vodeći europski StartUp događaj čija popularnost i dalje raste. Nokia je od početka bila pristuna na njemu, a čak je prije dvije godine predstavila svoj (povratnički?) Nokia N1 tablet paralelno sa Jollinim tabletom. Slush konferencija će se i ove godine održati u Helsinkiju, glavnom gradu Finske, od 30. studenog do 01. prosinca, a predsjednik izvršnog odbora Nokije Risto Siilasmaa je najavio dolazak svih članova upravnog odbora.

Risto Siilasmaa on Twitter

Will be bringing the whole @nokia board of directors to #slush16 . Recommend to colleagues in other large caps! https://t.co/0m8R4atrDg

Ova vijest je možda uvod u predstavljanje nekih novih Nokia proizvoda, no definitivno ćemo tu imati prilike vidjeti Nokia OZO, Withings uređaje (Steel HR, BodyCardio, Thermo) te Nokiju 216 koja je nedavno predstavljena a moguće kao prvi eksponat tvrtke HMD Global.

Više informacija o Slush konferenciji popratite putem službenog Twitter profila ili pak na službenoj stranici. Naravno, možete popratiti i nas jer ćemo vas definitivno izvjestiti o svim zanimljivim novotarijama vezanim uz Nokiju i što je iz Nokije proizašlo.

U produžetku pogledajte najavni video za Slush16 koji je snimljen na zanimljiv način :).

Tags:,