@Nokia Technology je od danas @NokiaVR na twitteru. Stigle i druge promjene!

nokia-vr

Nokia Technology, jedna od pet tvrtki u Nokia grupaciji danas je preimenovala svoj Twitter račun. Račun je preimenovan u @NokiaVR i pod tim računom će biti plasirane sve informacije vezane uz VR (virtual Reality uređaje) i OZO kamere. Sve o pametnim satovima i ostalim pametnm uređajima možete pratiti na Twitter računu @Withings, a vijesti o Nokia brandu (vjerojatno o novim uređajima?) na glavnom @Nokia računu.

2016-09-23

Ovo izdvajanje zasebnih računa tvrtki na twitteru trebalo bi pojednostavniti način rada a i bolje upoznavanje korisnika sa proizvodima. Međutim, isto tako možemo zaključiti par stvari iz ove promjene. Novi Withings pametni satovi i drugi uređaji neće dobiti Nokia brand te će (barem još neko vrijeme) i dalje nositi Withings logo na sebi.

Više o tome možete pročitati na Nokiamob.net


  • Meni je ok da withings stoji kao zaseban bremd, ali bi nokia bar trebala ubaciti nesto tipa ‘by nokia’ na nekom pakiranju.


    • Withings nije od jučer i ima svoju klijentelu, premda bih vrlo rado stavio Nokia logo tamo. Možda će neki drugi, napredniji satovi nositi Nokia logo a ovi više komercijalni ostati Withings. Ipak se Withings proslavio zahvaljujući korisnicima iPhone-a koji Nokiju ne doživljavaju baš pretjerano.