Pomoću igre korisnik bi učio geste Nokia McLarena

Lumia McLaren evleaks

Sad već legendarni Nokia McLaren, Windows Phone flagship koji je trebao doći s inovativnom 3D Touch tehnologijom, ali je otkazan par mjeseci prije najave, opet puni serverske prostore interneta. Nokiju McLaren ovaj je put indirektno spomenuo jedan od direkotra Xbox odjela Adam Isgreen.

Isgreen je potvrdio kako je Microsoft razvijao verziju igre Killer Instict za mobilne uređaje, ali sa zanimljivim načinom interakcije na kojem je Microsoft radio tada. Lako je povezati da je riječ o 3D Touch interakciji, a i vrijeme otkazivanja igre poklapa se s vremenom otkazivanja McLarena.

Ovo ne bi bio prvi put da se pomoću igre korisnika uči kako koristiti sučelje. Microsoft je istu taktiku primjenjivao s igrama Solitaire, Minesweeper, Hearts ili FreeCell kada je korisnike učio na sučelje u kojem glavnu riječ vodi “miš” ili na prilagodbu na neke druge značajke.

via


 • Dok čitam, taman sam htio napisat [zadnja_rečenica_u_članku], ali već je rečeno.

 • Goran

  Ja vjerujem da će se sve te stvari pojaviti na SPhone-u. 🙂

 • dxdy

  i da baba ima onu stvar bila bi djed… ljudi bi trebali nekada naučiti da prebole prošle i gotove stvari i da krenu naprijed… idemo dalje…

  • Nokia4ever

   Ako Nokia bude bolja od SP ti češ se valda bacit u rijeku koliko si ljubomoran na Nokio…hehehe!

   • dxdy

    ne kužiš što hoću reći… sada plakati i žaliti za stvarima koje su otkazane i što bi bilo kad bi bilo.. to su po meni gluposti. što će biti u budućnosti vidjet ććemo a sad plakati za nečim što je otkazano je smiješno

    • Nokia4ever

     Ovo je Nokia stran…uvjek če bit sječanja na dobre stvari…tvoj MS je trebao samo stavit logo MS gore i sa cam50 mil bio bi odličan mob…šta misliš o tome?