Bivši Nokijaš Tim McDonald postaje ‘Direktor digitalnog marketinga’ u #HMD-u

tim_mcdigital

HMD nastavlja s okupljanjem bivših zaposlenika Odjela uređaja i usluga koji je prodan Microsftu. Nakon što je HMD angažirao bivšeg CEO-a tvrtke Rovio i Nokia veterana Pekkau Rantalu, tvrtka je angažirala Tima McDonalda, bivšeg direktora marketinga u tvrtki Jolla i bivšeg zaposlenika Nokije u odjelu za marketing i dizajn.

Prema za sada poznatim informacijama oko HMD-a, a nema ih mnogo, jasno je da je osnivanje HMD-a i Nokijin povratak pomno osmišljem plan, a ne neka brzopleta odluka u želji za brzom zaradom. Tvrtka HMD Global u Finskoj je prijavljena već u 2015., a HMD je pod svoje doveo mnoge bivše Nokijine zaposlenike, a i sama Nokia je počela s vraćanjem kadrova.

via


  • Tako je Stipe, to je sto ja uporno pisem ovde, sve je to lijepo osmisljeno oko HMD-a i bivših zaposlenika od Nokie.
    Iskreno ja nisam očekivao da će ovako ispasti na kraju, mislio sam kao i većina da će Foxconn preuzeti Nokia brend (kao za N1) ili tamo Alcatel ili Sharp ko se već bio spominjao u prošlosti ili čak Xiaomi.

  • Nokia4ever

    Vidim da se svi stari Nokiaši sakupljaju u Nokiju…pa ovi su več jednom bili krivci za propast…isto kao kod nas direktor uništi tvornicu i on ide dalje u drugo nego da ga zatvore i nikad više direktor…nisam siguran da ovi stari dobar izbor…u mladima je budučnost a ne u matorima punih samih sebe!


  • NokiJa???? 😀