#Fail: Nokia Lumia 920 će dobiti #Creators nadogradnju :)

920-windows-creator

Microsoft je predstavljanjem nove verzije softvera, odnosno najavom istog za svoje i ostale Windows uređaje, ponovno napravio gaf i nasmijao(rasplakao vlasnike i fanove (Nokia) Lumia uređaja. Naime, u prvoj minuti doista impresivnog demo videa nove nadogradnje Windows ekosustava, možemo primjetiti prikaz hologramskog snimanja objekta. U videu je djevojčica odlučila snimiti svojeg medu u 3D ni više ni manje nego lijepom Nokia Lumijom 920. Smiješna stvar je u tome što Nokia Lumia 920 službeno ne podržava niti Windowse 10 a kamo li će se s njom snimati objekti novom 3D tejnikom. Riječ je o službenim  nadogradnjama pa nas ovom prilikom ne zanimaju portanja, insider softveri koje i onako ova Lumia ne podržava ili nešto drugo.

Bacite oko na video.

 

Ovo bi moglo značiti dvioje stvari, netko je šlampavo odradio reklamu i napravio mega propust (događa se, nešto češće Microsoftu), ili će starije (Nokia) Lumije dobiti službenu nadogradnju na Windows 10 Mobile pa time i Creator nadogradnju. Više mi se čini da će prije netko dobit otkaz nego će službena Windows 10 na Lumiju 920.

Via

 • salvator

  ma mogu oni što hoće,samo…

 • seminola

  koji crni otkaz . da ga daju odavno bi ga dobili jer treba 3 godine za wp10

 • zijad

  Nije istina da je 920-ka ,to je hp elite x3 ,pogledajte malo bolje a nesirite dezinformacije…

 • dxdy

  tko zna… 920 sa AU radi solidno dobro…

 • dmessia

  L920 moze zavrtiti win 10 CU samo tao, ali smatram sada kada su odustali od Hrdwerskog device odjeljenja da im ne igra ulogu gurati nive uredjaje,vec prosiriti djelovanje na nove. .svi ce oni kupovatu app i sa novih, stranih ai starih Lumia. Profit je profit, cak se ne bih ni cudio da se ova moja predviđanja ostvare a onda,smijem reci horay! :)))

 • Lumia830

  hahahahahaha dobiti otkaz hahaha