Objavljene fotografije nikad predstavljenog uređaja Nokia 6770

nokia_6770_slide_prototype_unreleased-eskmaemo_2

Na vidjelo su isplivale fotografije nikad predstavljenog uređaja Nokia 6770 Slide. Nokia je u nekoliko navrata eksperimentirala (na slikama je i Nokia N86 8MP) sa jako popularnim oblikom i ovaj bi bio podjednako uspješan. Ono zbog čega volim(o) Nokiju je dizajn i odlična završna obrada koja je vidljiva i kod ovog modela. Nokia 6770 je trebao pokretati Symbian OS 9.3 (s60v3 sa FeaturePack 2) a imao je metalni okvir dijela gdje je zaslon, finu plastiku na donjem dijelu, 5 MP kameru, 2,6 inčni QVGA zaslon, stereo zvučnike, 3,5 mm utor za slušalice i 2 mm utor za punjenje.

nokia_6770_slide_prototype_unreleased-eskmaemo_4 nokia_6770_slide_prototype_unreleased-eskmaemo_6

Doista je šteta što ovakvi uređaji nisu opstali u svijetu zaslona osjetljivih na dodir jer sigurno ima nas koji bi i dalje voljeli skombinirati veliki zaslon sa hardverskom tipkovnicom, bez obzira na debljinu uređaja.

Via

 • Goran William

  Ja sam imao neku ovakvu Nokiu. Izvlačile su se tipke baš kao ovaj model na slici, a kad su bile uvučene radio je ekran na dodir.

 • JP Renault

  Neka Nokia sada nastavi s ovakvim mobitelima, a volio bih da bude mobitela u nižem cjenovnom rangu (kao Lumia 435) i da bude mobitela na tipke s WiFi-jem i boljim kamerama (ili Touch & Type kao X3-02).


 • Ekstra izgleda 😀


  • fakat, izgleda kao gotov proizvod, a ne nekakav prototip.

   a još kad čuješ da je imao stere zvučnike i skontaš da su tek od ove godine neki popularni flagshipi dobili stereo zvučnike