WC objavio cijelu recenziju Windows smartfona HP Elite X3

hp-elite-x3-0011-970x647-c

Daniel Rubino s portala Windows Central obajvio je cijelu recenziju HP Elite X3 smartfona s “finalnom” verzijom softvera. Rubino, kao i u članku o prvim dojmovima, hvali kvalitetu izrade, specifikacije i bateriju, dok je kamera osrednja i poslije Anniversary nadogradnje. Uređaj je dobio ocijenu 4.5/5.

Kod ovog uređaja potrebno je istaknuti, u čemu se svi slažemo s Rubinom, da je ovo prvi uređaj koji je zapravo građen oko značajke Continuum i HP je trenutno jedini proizvođač koji vidi potencijala u ovoj opciji. Navodno se HP uvrijedi ako se Elite X3 nazove smartfonom jer je on mnogo više.

Cijelu recenziju možete pročitati ovdje.

  • Goran William

    HT T-mobile nema u najavi do kraja godine ovaj mobitel, a kako stvari stoje niti ga neće u budućnosti imati….


  • Subjektivno, recenzija mu više nalikuje promotivnom materijalu, a u oči mi je upala rečenica da je “svjetlina zaslona 380 nits, što je izuzetno dobro, a nadogradnjom će biti povećana na 550 (Brightness is around 380 nits, which is already a lot, but a forthcoming software update bumps it to around 550 nits for improved outdoor usage). Za usporedbu, Lumia 830 ima svjetlinu od 500 nits, a Lumia 1520 od 750 nits (cd/m2). U svakom slučaju, HP je na dobrom putu, samo je potrebno plaćati skupe preplate za koristit uređaj kako HP zamišlja, a i sam mob je skup. O dodacima da ne pričam.

    • L930Ri

      Platforma kreće ka poslovnim korisnicima