#Nokia će na #SLUSH16 konferenciji govoriti o virtualnoj stvarnosti i digitalnom zdravlju

cool-ozo

Službeno je objavljen raspored Slush16 konferencije na kojoj će Nokia održati prezentacije vezane uz digitalno zdravlje i virtualnu stvarnost, segmente tržišta u koje Nokia mnogo ulaže.

Prije koji mjesec saznali smo da će cijeli Odbor Nokije, zajedno s predsjednikom Odbora Ristom Siilasmaaom biti prisutan na najpoznatijoj finskoj start-up konferenciji.

30. ovog mjeseca u 9:15 po našem vremenu, Jyri Huopaniemi, jedan od direktora segmenta virtualne realnosti, održat će predavanje na temu virtualne stvarnosti i OZO profesionalne VR kamere.

Isti dan u 9:55 predsjednik Odbora Risto Siilasmaa, zajedno sa sugovornicima iz Nokia Growth Partners i drugih tvrtki, govorit će o digitalnom zdravlju, odnosno kako tehnologija poboljšava zdravstvo i zdravlje korisnika, tj. pacijenata.

Nokia N1 tablet

Slush je simboličan jer je prije 2 godine na toj konferenciji predstavljena Nokia N1. Tablet koji je bio test jačine Nokia brenda i Foxconnove sposobnosti proizvodnje i distribucije. Test je izgleda bio uspješan jer je Nokia uz zanimljivu korporativnu shemu najavila povratak na tržište mobilne industrije.

Više o Slush16 konfereciji pročitajte ovdje.