#Nokia smartfoni stižu 2017., prema glavnoj PR agenciji

Nokia E1 koncept
Nokia E1 koncept

HMD Global, nakon provođenja natječaja, izabrao je najveću britansku PR agenciju ‘Mother’ kao glavnu PR agenciju za Nokia brendirane uređaje.

Pekka Rantala

Pekka Rantala, HMD-ov marketinški direktor i Robert Saville, jedan od osnivača agencije ‘Mother’, zadovoljni su partnerstvom i vesele se zajedničkom radu i vraćanju Nokia brenda na tržište.

Mother bi prvu globalnu kampanju za Nokia brendirane uređaje trebala pokrenuti u 2017., a tijekom godine očekuje se niz predstavljanja novih Nokia uređaja. Ako bi globalna marketinška kampanja trebala započeti u 2017., vjerojatno će i prvi Nokia smartfoni biti predstavljeni 2017. godine, vjerojatno na MWC-u.

Nokia je obećala više o budućnosti tvrtke otkriti 15.11.2016. na događaju Nokia Capital Markets Day u Barceloni.

Izvor 

 • seminola

  evo vidljivo za BUGY DA STE VI KIJI ZELITE NIKIU NA WP manjina u manjini . ove ce nas BAR 70 % NAPUSTITI WP do polovone sledece godine . cim izadju NOKIE

 • dmessia

  Volim Nokiu, no ne volim Android, tako da ..polako, mozda padne neki ALCATEL :))) a do tada nastavljam uzivati vec trecu godinu u L930 na zadnjem Win 10 buildu i da covjek ne povjeruje, IOSu 10, kao drugome uređaju koji je zaista solidan Wingdevice. :))))

 • Bugy

  Svi bi mi voljeli da Nokia izda model za w10 ali to se nece desiti je nije u interesu HMD-a. Nije im interesantno trziste od 1% niti imaju zaradu od njega i cemu onda ulaganje ako nema isplativosti. Android je sigurno polje i za HMD i Nokiu njima je bitna zarada nista ostalo vise.

  • seminola

   pod koga to SVI BI MI ZELJELI ???? ja prvi ne zelim Nokiu na Wp . a imam Wp i andtid . zato goviri u svoje ime i ime manjine

 • hapz

  Samo ne windows bolje bilo šta nego to

 • seminola

  jebes windovs koji polivicno radi


 • I uz njih W10M 🙂