Novi Windows 10 smartphone od HP-a najvjerojatnije je uređaj srednje klase

hp01

Prije deset dana smo vas obavijestili da Microsoft u suradnji sa HP-om radi na razvoju novog Windows 10 Mobile uređaja. Osim te informacije nije bilo nikakve informacije kojeg cjenovnog razreda bi trebao biti taj novi uređaj. Sada je Martin sa Dr. Windows bloga uspio doći do nekih novih informacija, a to je da bi HP-ov uređaj trebao biti smješten u srednju klasu. Uređaj bi trebao najvjerojatnije pokretati procesor iz Snapdragon 6xx serije, a trebao bi biti podržavati i Continuum značajku. Uređaj bi trebao biti predstavljen na MWC u Barceloni krajem drugog mjeseca 2017. Dok ne stignu neke službene obavijesti o ovom uređaju sve još treba uzeti sa nekom rezervom.

  • Bugy

    Eh kada bi barem jos bio vodootporan i imao kuciste kao hp elite x3

  • Goran William

    Pa ja imam neki malo žešči tablet sa win10 i dobro radi, osim što nema nekih aplikacija kojih ima na lumiama i nema nekih app kojih imam na računalu. Vesele me novi HP smartphonei 🙂 Bit će 2017 zanimljiva godina.


  • Sjećam se svog komentara ovdje kako L650 ima približne specifikacije kao L920/1020, maknemo li kameru i pohranu. Ako će ovaj bit dostupan kod nas (operateri), a bit približno kao L950, u tom slučaju ne brinem.

  • Gordan

    Windows, HP, Microsoft.. ovo nije tema za Nokiamob 😛 (šala)