#OZO Masterclass: Naučite više o snimanju 360 VR filmova

Nokia Technologies se stvarno trude u promoviranju svoje 360 VR kamere Nokia OZO. Posljednja stvar koju su organizirali su predavanja pod nazivom OZO Masterclass na kojima ljudi zainteresirani u filmsku industriju I snimanje VR kamerom poput OZA nogu ćuti nešto više o tehnologiji snimanja kao  manama i prednostima snimanja VR sadržaja. OZO Masterclass će se moći pratiti u živo na Youtube kanali ili naknadno, a sadržaj će u potpunosti biti snimljen Nokia OZO kamerom.

Ptvi Masterclass je održan jučer a na njemu je o tajnama snimanja VR sadržaja govorio Alex Henning koji je dobitnik Oskara za efekte i koji je radio na Scorseseovom filmu Hugo. Isto tako mu se ime navodi i kod ostalih filmskih mega projekata kao na primjer: Star Trek Into Darkness, After Earth, Alice in Wonderland, Shutter Island, The Golden Compass, Superman Returns, Sin City, and The Day After Tomorrow.

Upravo su ovakva predavanja demonstracija možda i najbolje prilike za korištenje Nokije OZO koja izvrsno hvata zvuk, ali i atmosferu na njima. Bacite oko na cijelo predavanja ako vas zanima taj dio filmske industrije, jer ga vrijedi poslušati.