Glasine: Nadolazeći #Nokia uređaji već u ožujku u prodaji *DOPUNJENO*

Alžirska Android stranica android-dz, a kako prenosi francuski Nokians.fr, primio je informacije od “izuzetno pouzdanog” izvora o početku prodaje nadolazećih Nokia uređaja izvan Kine.

Izvor je otkrio da bi nadolazeći Nokia uređaji, koji bi trebali biti predstavljeni na MWC-u sljedeći mjesec, na tržište, točnije alžirsko tržište, trebali doći već u ožujku (3. mjesecu), što je praktički odmah iza MWC-a jer je Nokia, tj. HMD nove uređaje najavio za 26.2.

Vjerujemo, ako su informacije točne, da Alžir neće biti jedina zemlja u kojoj će Nokia-brendirani uređaji krenuti s prodajom, već će biti dio većeg broja zemalja, među kojima bi trebala biti Francuska, ostale Zapadne zemlje, a nadamo se i naša regija.

Neki od uređaja koje bi HMD mogao predstaviti na nadolazećem MWC-u može biti globalna verzija Nokije 6, koja je trenutno ekskluzivna za kinesko tržište. Nadamo se i nekakvom Android flagshipu, a očekujemo i već spominjanu Nokiju E1, uređaj niže cjenovne kategorije.

Dopuna: Portugalski trgovac Phone House na Facebooku je objavio da prve Nokia uređaje očekuju tijekom travnja (4. mjesec), znači nešto kasnije nego u Alžiru.