#Nokia Mobile najavila predstavljanje novih uređaja za 26. veljače

 

Kada je Nokia 6 službeno predstavljena, gotovo su svi časopisi, blogeri, portali, novine pisali, blogali, postali i tvitali o tome, osim Nokije i kanala na društvenim mrežama namijenjenim promoviranju mobilnih uređaja. Doduše treba spomenuti da je Nokia Mobile profil na Facebooku indirektno povezan s Nokijom, s obzirom da ga vodi HMD Global. Međutim, danas je nakon nekoliko dana od predstavljanja Nokia Mobile službeno objavila kako je Nokia 6 predstavljena te da nova predstavljanja možemo očekivati krajem veljače, odnosno preciznije 26.02.2017. Naravno, na taj datum počinje MWC2017 koji će se održati kao i prije u Barceloni.

Upravo smo imali prilike vidjeti da je nova verzija Nokije 6 s oznakom TA-1003 upravo prošla proces Bluetooth certificiranja. Možemo pretpostaviti da je riječ o globalnoj verziji Nokije 6 koja se tako i ne mora zvati na internacionalnom tržištu. Sličan primjer smo imali s Nokijom ICON koja se je na globalnom tržištu poznatija kao Lumia 930.

Na MWC-u možemo očekivati nekoliko novih Nokia uređaja, odnosno uz Nokiju 6 koja je predstavnik (donje) srednje klase, Nokiju E1 (donji cjenovni rang), eventualno top model Nokia P1 ako će uopće i biti tada predstavljen ako znamo da nema pretjeranih curenja informacija. Možda ugledamo i koji tablet s Nokia logom, jer je HMD izvorno i najavio takav tip Android uređaja.

 

Sve u svemu, drago mi je da se Nokia Mobile profil oglasio.

 

Izvor: Nokiamob.net