#Withings #SteelHR analogni sat je ponovno dostupan na Withings internet trgovini

Berlinski IFA kongres je bilo mjesto predstavljanja najpametnijeg analognog sata kojeg je Withings do sada stvorio. Steel HR satu je potom trebalo kojih dva mjeseca dok je početkom prosinca stigao u trgovinu. Međutim, uslijed velikog interesa u fazi pred narudžbi i početnoj kupovini, Steel HR je ubrzo bio označen kao „out of stock“, odnosno rasprodan. Nokia je najavila vraćanje sata u prodaju tijekom siječnja 2017. godine, što se donekle dogodilo. Ako skoknete na Withings Internet trgovinu vidjet ćete da je ponovno moguće kupiti Steel HR, no sat će napustiti skladište u roku od jednog do četiri tjedna.

Sve u svemu, ovo je odlična vijest s obzirom da je Steel HR rijetkost na tržištu pametnih satova, pogotovo klasičnog izgleda. Osim što je utjelovio senzor za praćenje otkucaja srca, ovaj sat ima i mali zaslon na kojem su prikazani mnogi parametri koje on mjeri kao i obavijesti o pozivima, porukama ili događanjima (kalendar). Sat se spaja putem BT veze sa mobilnim uređajem gdje se preko Health Mate aplikacije sve može očitati.

Withings Steel HR dolazi u dvije izvedbe kućišta što je praćeno i sa dvije cijene, 189,95€ (1437,27 kn) za 36 mm kućište i 199,95€ (1512,54kn) za 40 mm kućište sata.