Dodatna oprema za Nokiju 6 je CC-703 silikonska maska, BH-501 BT i WH-501 klasične slušalice

HMD Global se nije previše naumio optrećivati sa detaljima oko specifikacija, što smo imali prilike vidjeti u prezentaciji. Dapače, čak je u službenoj listi specifikacija izostavljena i masa uređaja. Oni su se usredotočili na tri stvari, odlična iskoristivost uređaja, dobar dizajn i izrada i funkcionalan i siguran softver. Međutim, ipak su se odlučili ponuditi i nešto dodatne opreme za sve vlasnike Nokije 6, pogotovo jer je tu dostupna i Arte Black verzija koja odiše većom klasom.

Paralelno sa Nokijom 6 moći će se nabaviti i prozirna silikonska maska oznake CC-703. da, oznaka je jednaka prijašnjim oznakama dodatne opreme za Nokia uređaje. Više o masci ne znamo, osim da je izrađena od silikon ai da je prozirna kako bi se uređaj isticao. Vjerojtano će cijena i dostupnost biti objavljena naknadno.

Sljedeća dodatna oprema za Nokiju 6 su bežične BT slušalice oznake BH-501. Slušalice su opisane kao lagane i izdržljive te jako dobre za sport. Više informacija o cijeni, dostupnosti i specifikacija nema. Nokia je 2007 godine predstavila BT slušalice iste oznake no očito je oznaka iskorištena za noviji model i nema veze s prethodnima.

Treća dodatna oprema namijenjena Nokiji 6 su slušalice oznake WH-501, namijenjene spajanju s uređajem putem 3,5 mm utora. S obzirom da imaju tri konektora služit će ujedno i za obavljanje poziva.  Također nisu poznate detaljnije specifikacije kao ni dostupnost te cijena slušalica.

 

kad saznamo više informacija obavijestit ćemo vas :).

 

Nokia 6