HMD počeo pozivati medije na predstavljanje Nokia uređaja u Barceloni #MWC2017

HMD Global je počeo slati pozivnice medijima i time službeno potvrdio datum, vrijeme i mjesto gdje će službeno biti predstavljeni novi Nokia smartfoni. Premda mjesto i vrijeme znamo već od prije, Mobile World Cogress u Barceloni, 26.02.2017., novost je vrijeme prezentacije koja će se održati s početkom u 16:30. Lokacija unutar kongresnog centra je sakrivena iz nekog razloga (vjerojatno da se ne bi stvorile oveće gužve), no znamo da HMD ima veći prostor na sjevernom ulazu u halu 2. međutim, izgleda da će uređaji biti predstavljeni u Muzeju moderne umjetnosti u Barceloni.

Tamo bi trebali ugledati nekoliko novih uređaja, uz Nokiju 6 koja je predstavljena početkom godine za kinesko tržište, na MEC-u će možda biti predstavljena Nokia E1 kao predstavnik donjeg cjenovnog ranga, i možda Nokia P1. Nadalje, na istom događaju bi trebali saznati i datum dolaska uređaja na svjetska tržišta kao i cijenu.

Roland Quandt on Twitter

Nokia smartphone event by HMD Global set for Feb 26 at MWC – here’s the invite. Let’s hope for new hardware available internationally!