#HMD: Poprilična pošiljka #Nokia 6 uređaja stigla trgovini JD.COM

NokiaPowerUser blog je u razgovoru s tvrtkom HMD Global saznao da je u JD.com stigla veća pošiljka Nokia 6 uređaja. Ta nova pošiljka biti će dostupna od sutra, na Valentinovo, kada će biti promocija uređaja te će biti ponovo na raspolaganju za kupnju.

Nokia 6 u prodaju je stigla 19. siječnja, i bila je rasprodana za manje od jedne minute. Tjedan dana kasnije kada je uređaj ponovo bio dostupan dogodio se isti scenarij. HMD nije radio “flash prodaje”, nego je telefon jednostavno rasprodan zbog velikog interesa i ograničene količine. Sada, HMD objavljuje da će sutrašnja pošiljka valjda biti dostatna do sljedeće.
“As I promised we were working hard to push more supplies to JD.com “in the coming days and weeks”. Now I can confirm that a good supply has arrived and we will have a Valentine’s promotion tomorrow Feb 14th in JD.com. Hope this time our inventory will last much longer.”
Nokia 6 je trenutno ekskluzivno dostupna samo za kinesko tržište. Globalnu verziju Nokije 6 očekujemo na MWC ovog mjeseca uz par novih uređaja.