Microsoft u zadnji tren odgodio novo kumulativno ažuriranje

Kao što nam je poznato Microsoft redovito svaki mjesec pušta nove sigurnosne zakrpe i poboljšanja drugog utorka u mjesecu, u 19. sati za službeni Windows 10 Mobile/računala OS poznatiji kao i “Patch Tuesday” . Mada smo ga i jučer očekivali, Microsoft je puštanje novog kumulativnog ažuriranja odgodio u zadnji tren zbog otkrivene greške, a o tome je obavijestio na svome službenom blogu:

“Our top priority is to provide the best possible experience for customers in maintaining and protecting their systems. This month, we discovered a last minute issue that could impact some customers and was not resolved in time for our planned updates today. After considering all options, we made the decision to delay this month’s updates. We apologize for any inconvenience caused by this change to the existing plan.”

Što je točno problem za sada nije poznato ali izgleda da je nađena greška ipak prevelika da bi pustila. Kada bude dostupno više informacija o tome i kada će ažuriranje biti pušteno obavijestit ćemo vas na vrijeme.

Microsoft TechNet