Video: Dobar test kamere Nokije 6 (C4ETech)

Indijski Youtube kanal C4ETech je napravio dobru video recenziju kamere Nokije 6. Kada smo vidjeli prve fotografije snimljene kamerom Nokije 6, znali smo da je ona poprilično dobra za uređaj te cijene. Međutim, u nedostatku kvalitetnih testova nismo mogli vidjeti neke eventualne mane kamere. C4ETech je rekao da Nokia 6 radi odlične fotografije na dnevnom svjetlu i u dobro osvjetljenim prostorima. Doduše, dinamički raspon bi mogao biti bolji ali je kamera u tim uvjetima uredna. Njene slabosti se najviše primijete u uvjetima lošeg osvjetljenja te u snimanju noćnih fotografija koje su uglavnom loše. Tu do izražaja dolaze mala veličina piksela koje senzor kamere Nokije 6 ima. Ovdje je test napravljen bez LED bljeskalice za koju se nadam da je brzo pulsirajuća kao kod Lumia uređaja.

Prednja kamera je sasvim pristojna i radi dobre fotografije, a poslužit će i za kvalitetne video snimke te video pozive.

 

Pogledajte video pa nam javite što se vama čini?

 

 

Nadam se da se neki nedostatci mogu softverski ispraviti do predstavljanja globalne varijante uređaja. Možda pomognu velikani Nokijine fotografije poput Juhe Alakarhua…