Igra Defense Zone 3 Ultra HD trenutno besplatna za preuzimanje

Igrica Defense Zone 3 Ultra HD trenutno je dostupna za besplatno preuzimanje iz Windows trgovine za Windows 10/Mobile. Za preuzimanje igrice kliknite na link ili skenirajte QR kod ispod.

Defense Zone 3 Ultra HD u Windows trgovini

Hvala dxdy na dojavi. 😉

 • GoranWilliam

  Kakva je igrica od 1-10 i da li je dostupna i za računala?


  • Nisam ju igrao tako da bas i ne znam…ovisi da li se voli strateške igre…ali prema nekim recenzijama na netu mislim da ispod 7 nije….da igra je i za računala i mobitele (Windows 10/Mobile)

  • dxdy

   to je tip tower defense igra… nedavno je bio 2 dio isto besplatno. nije loša

   • Mr. Goro

    Lijep pozdrav dxdy moze li mala pomoc. (Pitanje nevezano za temu). Imam pitanje i trazim malu pomoc vezano za instaliranje apps van trgovine za WP 8.1. Kako instalirati app (ovu npr. NAVIGON-Europe-5.1.4.0.xap) prebacivanjem sa PC-a u neki folder na mobu, odnosno postoji li neki postupak i koji je?

    • dxdy

     ne može… postojao je piratski Navigon xap za WP7 ali izlaskom WP8 i enkriptiranjem aplikacija u trgovini te nadogradnjom na nove verzije Navigon više nije bio piratski dostupan, a još manje je postao važan zbog Here….

     • Mr. Goro

      OK hvala ti. A postoji li opcenito neki postupak za instalaciju programa koji se mogu naci van Win trgovine (npr Opera mini za koju moj uredzaj vise nepodrzava i nemogu je skinuti u Trgovini) i mogu li se neke aplikacije vratiti unazad na stariju( prethodnu) verziju? Moj slucaj sa app Vrijeme na L830 sa najnovijom verziom sam izgubio Glance screen mislim ima samo sat (na zakljucanom crnom zaslonu) dok vremensku prognozu nepokazuje ( a na predhodnoj je radilo super).

     • dxdy

      to je zato što vremenska prognoza za W10M ne podržava da prikazuje na glance i ne pomaže ti tu instalacija starijeg… jedini način da dobiješ vremensku na glance da kao zaključani ekran koristiš neku aplikaciju koja prikazuje vrijeme na zaključanom zaslonu i onda pod glance settingsom namjestiš da prikazuje sliku zaključanog ekrana. aplikacije vremenske prognoze razne imaju tu opciju a možeš npr sa Lockmix ili Awesome Lock složiti zaključani ekran sa raznim dodacima…

      neke aplikacije se mogu vratiti na stare ali samo ako ih sistem neće automatski nadograđivati i naravno ako ne smetaju samom sistemu pa su iz toga razloga i maknute.

      sam način instalacije ovisi o tipu fajle. xap fajle moraju biti otključane i patchirane (xap fajle direktno skinute sa trgovine su zaključane (enkriptirane) i to ne možeš instalirati) a instalacija se vrši preko WP SDK i deploya sa kompjutera na mobitel. W10M appx fajle se lakše instaliraju jer se mogu direkt pokrenuti sa telefona ili portalom instalirati preko web browsera. za oba načina telefon mora biti developer otključan, a za neke fajle i interop otključan.

     • Mr. Goro

      OK, hvala ti mnogo na dobrim info i savjetima.

     • Mr. Goro

      dxdy moze jos jedna mala pomoc. Imam mali problem na burazovom mobu, naime u Trgovini kod instaliranja app (tacnije neda mi ni instalirati je) pojavljuje mi se Kod pogreske: c101b000 u pitanju je Lumia 640 WP8.1. Pa znas li u cemu je problem i sto mi je dalje ciniti?

     • dxdy

      generalno, kad su takve greške ne možeš ništa napraviti. najvjerojatnije je neka greška na serveru, ako to jako dugo traje, reset na tvorničke (hard reset)

     • Idijot

      Off topic:
      https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/trick-enable-led-notification-supported-t3504969
      Ovdje je netko objavio da je moguće na L950/XL aktivirat LED obavijesti.Jesi možda ti već uspio i da li ćeš pokušat?

     • dxdy

      možeš aktivirati na telefonu ali ništa ne radi jer nema ledice koja bi blinkala…

  • Idijot

   Igrica je dobra.Grafika je puno ljepša i možeš birat težinu nivoa pa ako ti je prelagana igrica onda si otežaš.Jedino mi je šteta što ne možeš poboljšavat/nadograđivat osnovni model oružja.Samo dok igraš se može poboljšavat.Ocjena 8/10 (u trgovini je 3.8/5 tak da je realna ocjena u trgovini).