#Nokia 6 dokazala da je izdržljiv smartfon (#JerryRigEverything)

Na YouTube kanalu imena JerryRigEverithing ćete uglavnom pronaći video zapise torture mobilnih uređaja. Sam Jerry kaže kako je do sada uništio preko 60 različitih modela i sada mu je pod ruku došla Nokia 6. Kako je Nokia poznata po izdržljivim smartfonima (sjetimo se ne 3310, već npr. Lumije 920), doista ga je zanimalo kako će ovaj povratnički Nokijin smartfon izdržati na njegovom testu torture. Premda je mučno za gledati bacite oko pa pogledajte je li Nokia 6 doista tvrd orah. Ako vam se ne gledaju mučne scene gdje Jerry reže, grebe, gravira i pali uređaj, skrolajte mrvicu niže.

Jerry je ostao oduševljen čvrstoćom izrade da je i sam rekao kako je ovo doslovno najtvrđi uređaj kojeg je do sada imao te da se u savijanju nije kućište uopće svinulo. Čak ga je oduševilo što su na ogrebotine otporni senzor za otiske prsta čime se mali broj top modela može podičiti te modul kamere.

Izgleda da je HMD doista odlučio Nokia duh ostaviti i u novim uređajima, pogotovo Nokiji 6 a to i ne čudi kad je uređaj dizajniran od strane Nokije. Dakle, za 229€ dobijemo doista kvalitetan i izdržljiv Nokia smartfon, što uopće nije loše.

 

Hvala Dash na dojavi 🙂