Nagradna igra: #Nokiamob i #Mobis dijele nagrade povodom 5. rođendana (1. krug)

Refren najpoznatije rođendanske pjesme kaže „…kad si sretan i kad želiš s drugim dijelit sreću svu…“. Odlučili smo se da nećemo samo tapšati koljena i pucketat prstima, već podijelit sreću s vama čitateljima. A gdje ćeš veće sreće od rođendanske nagradne igre. U suradnji s dugogodišnjim suradnikom Mobisom (još jednom im veliko hvala!!!) prikupili smo zanimljiv nagradni fond ukupne vrijednosti oko 2500 kuna. Riječ je o dva Microsoft Display Docka za Lumia uređaje koji podržavaju Continuum te jednoj Microsoft Lumiji 640 u XL i Dual SIM verziji :). Moram napomenuti da mi je osobno Lumia 640 XL (Dual SIM) najkompletniji uređaj s obzirom na cijenu, a kojeg je Microsoft plasirao na tržište.

Nagradna igra je osmišljena na način da ćemo svakih dva do tri dana podijeliti po jednu nagradu, a za svaku će član Nokiamob tima izvući dobitnika. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske, eventualno i državljani susjednih nam država koji mogu organizirati preuzimanje nagrade u RH.

Da bi osvojili nagradu potrebno je ponuditi točan odgovor na nagradno pitanje u komentarima. Šansu za osvajanjem nagrade povećavate dodatnim lajkanjem Nokiamob stranice na Facebooku i/ili praćenjem Nokiamob stranice na Twitteru (možete i Instagramu 😊).

Za prvi krug nagradne igre dijelimo jedan Microsoft Display Dock kojeg mogu koristiti svi vlasnici Lumia i ostalih Windows 10 Mobile uređaja koji podržavaju Continuum. Sretnog čitatelja će iz komentara u ovom članku nasumično odabrati Stipe.

Microsoft Display Dock (HD-500) je uređaj koji vam omogućava pretvaranje vaše Lumije 950 i 950 XL u osobno računalo. Pakiranje osim uređaja sadrži kabele potrebne za spajanje uređaja na zaslon. Jedina stvar koju ćete dodatno trebati je tipkovnica i miš. Za kreiranje kompjutera od mobitela vam samo treba Lumia 950 (XL) ili drugi uređaj koji podržava Continuum značajku.

 

A nagradno pitanje je:

Tvrtka kći Mobisa je MESC Electronic centar koji je godinama bio Nokia Care centar. U njegovom servisu se mogu popraviti:

  1. Samo Microsoft Lumia uređaji,
  2. Samo Nokia Lumia uređaji,
  3. Samo Nokia uređaji,
  4. Samo danas zanimljivi Samsung, LG, Xiaomi i drugi android uređaji,
  5. Sve od navedenog je točno.

Dakle, u komentaru ponudite svoj točan odgovor, lajkajte nas na Fejsu i/ili Twitteru i pričekajte utorak kada ćemo objaviti dobitnika 😊. Uređaj šaljemo na adresu unutar Republike Hrvatske.

 

Sretno ekipa!

Dopuna: U 20:00h danas, ponedjeljak 10.4., zatvaramo komentare za nagradnu igru. Pobjednike ćemo objaviti sutra tijekom dana, kada kreće i nagradna igra za Lumiju 640XL. Odlučili smo odmah u prvom krugu podijeliti oba Display Docka, kako bi smanjili napetost i prije počeli s glavnom nagradom. Sretno. 🙂