#Withings predstavio “Baby Mode” opciju za Body i Body Cardio digitalne vage

 

Withings, nekadašnja francuska tvrtka koja će uskoro i brandom postati Nokia, je predstavila novu opciju za svoje posljednje modele pametnih vaga Body i Body Cardio. Nova opcija naziva „Baby Mode“ omogućava jednostavno vaganje i praćenje promjene težine djeteta. Cijela procedura je vrlo jednostavna i sve što trebate napraviti je izvagati se te naknadno to ponoviti ali s djetetom u naručju. Vaga sama automatski oduzme vašu težinu, a djetetovu zabilježi pod njegovim korisničkim imenom u Health Mate aplikaciji. Naravno, sve se ovo može obaviti i klasičnom vagom ali je ovako postupak precizniji i podatak odmah zapisan.

Ukoliko posjedujete Body ili Body Cardio digitalnu vagu, evo što vam je činiti:

 

1. Kreirajte profil za dijete u Health Mate aplikaciji (upišite spor, visinu i posljednju zabilježenu težinu)

 

 

 

 

 

 

 

2. Popnite se na vagu bez djeteta i izvažite

 

 

 

 

 

3. U narednih 5 minuta se ponovno popnite na vagu ali s djetetom. Težina roditelja se automatski oduzima i vaga prepoznaje preostalu težinu kao djetetovu te ju zapisuje u otvoreni profil.

 

 

 

 

4. Mjerenje će se automatski poslati u Health Mate aplikaciju putem WiFi ili Bluetooth veze gdje će roditelj lako pratiti težinu i trend rasta djeteta unutar zadanih parametara te pokazati je li dijete zdravo napreduje.

 

 

 

 

 

Ovo je doista izvrsna opcija koja je za mene na žalost došla par godina prekasno. Definitivno će ovo dobro doći svim mladim roditeljima koji žele ili trebaju pratiti težinu djeteta i sve podatke imati uredno na jednom mjestu.

 

Withings