#Withings predstavio posebnu verziju Steer HR sata za Majčin dan

Withings je povodom Majčinog dana koji se održava 14.05., napravio posebnu ediciju svojeg Steel HR sata. Jedino posebno kod ove verzije je remen izrađen od kvalitetne svjetlo smeđe kože, ali I cijena od 229€ koliko za njega treba izdvojiti. Premda bi svaka majka bila vrlo sretna sa poklonjenim buketom, bombonjerom, praktičnom peglom za robu ili običnim Steel HR satom, ovaj bi se mogao modno bolje slagati s majčinom garderobom.

Jedina stvar koja mi je mrvicu čudna je plasiranje Withings branda koji će uskoro i onako postati povijest. Doduše, tijelo sata je jednako standardnom dosadašnjem izdanju Steel HR-a pa nije zgorega dio napravljene zalihe pretvorit u posebnu ediciju. No, Withings uskoro nestaje sa satova a jednaki modeli će nositi Nokia logo što bi mamama moglo stvoriti muke 😊.

Premda na ovim prostorima nismo obilježavali Dan majke već Dan žena (08.03.), ukoliko želite obradovati majku, skoknite na Withings online trgovinu i kupite posebnu varijantu popularnog Steel HR-a za 229,99$ (1600 kn).