#Marvel će distribuirati #Nokia uređaje po Rusiji

Ruski Marvel, tvrtka specijalizirana za distribuciju proizvoda, ne tvrtka superheroja, sklopila je ugovor o distribuciji Nokia proizvoda na području Rusije i CIS zemalja, odnosno zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza uz izuzetak baltičkih. Marvel ima mrežu od 4000 partnera u 200 gradova po Rusiji i CIS zemljama, a uskoro se u ponudi partnera očekuju nove Nokije – 3, 5, 6 i 3310.

We are very pleased to cooperate with a large distributor such as Marvel in Russia,” said Aleksey Zenkov, general manager of HMD Global in Russia, and added: “We are launching a new line of smartphones and the legendary Nokia 3310. We’re ready to inspire and delight all the Nokia fans in Russia.”

HMD-ov direktor za Rusiju Aleksey Zenkov zadovoljan je partnerstvom i navodi da su spremni oduševiti Nokia fanove u Rusiji. Nokia 3310 (2017) već je dostupna u Rusiji u fizičkim trgovinama i može se napraviti predbilježba putem interneta i operatera Euroset. Također su poznate i cijene Nokije 3, 5 i 6, za koje možemo reći da se nadamo da će iste biti i na našem području.

U Zapadnoj Europi, odnosno ostatku Europe, distribuciju bi trebala voditi tvrtka Exertis, koja raspolaže sa skoro 30,000 prodajnih partnera globalno, a Nokia od 2011. je surađivala s Exertis. Možemo očekivati da iste tvrtke na području Europe koje su prodavale Nokia uređaje u periodu od 2011. do danas, budu i one koje će prodavati i nove Nokije 3, 5, 6 i 3310.

Izvor: ChannelEMEA.com

Marvel.ru