Video: Raspakiranje i recenzija Nokije 3310 (2017) u klon izdanju

Nokia 3310 samo što se nije pojavila na tržištu a tenzije Nokia fanova se mogu kidati nožem. Međutim, nisu samo Nokia fanovi oduševljeni povratkom legendarnog model ana tržište. Čak je uređaj ludnica i Apple fanovima. A kakav bi to Apple fanboy bio kada ne bi nabavio novu novcatu Nokiju 3310 (2017) iz Malezije, i to puno prije svih ostalih renomiranih blogera i portala, i napravio raspakiranje te video recenziju. Definitivno pogledajte video u nastavku.

Ono što se može zaključiti ako ste odgledali više od 5 minuta videa je da bi bilo vrlo zgodno pričekati da se željeni uređaj pojavi na tržištu prije nego li ga recenzirate. Ovakve stvari se mogu dogoditi svakome, no doista je iznenađujuće koliko brzo su plagijatori uspjeli prije HMD-a napraviti vrlo realnu kopiju Nokije 3310 te je dovesti do kupca u kratkom roku. U posljednje vrijeme se može pročitati nemali broj članaka o dostupnosti Nokije 3310 (i drugih Android Nokija) na raznim tržištima, no uređaj još nije službeno odaslan na veliku većinu njih. Doista sam oduševljen izgledom kopije premda je poleđina, odnosno modul kamere kompletno promašen. Model koji je recenziran u videu je pristigao iz Malezije gdje smo imali prilike vidjeti prve kopije Nokije 3310 (2017).

Jasno mi je da nam od pustog čekanja popuštaju živci, no ako uistinu želite posjedovati 3310 prvo se informirajte i pričekajte službene najave HMD Globala o dostupnosti uređaja na vašem tržištu. U protivnom bi mogli biti prevareni kao bidan Apple fanboj.