HMDova Support ili Nokia Mobile Care aplikacija dostupna na Google Play trgovini i radi odlično

Ako ste pravi fan i korisnik Nokia mobilnih uređaja, sigurno se sjećate da je podrška Nokije bila poprilična. Diljem svijeta su postojali Nokia Care servisni centri (vjerovali ili ne kod nas je to bio MESC u Zagrebu), otvorene telefonske linije, chatovi ili pak forumi gdje bi često Nokia fanovi znali više o uređaju ili softveru od tehničkog osoblja Nokije. Mislim da je upravo briga Nokija prema svojim kupcima i proizvodima dovela do stvaranja Nokia zajednice koja je i danas poprilično živa i jaka.

HMD Global je prepoznao moć zajednice i odlučio fanove novih Nokia uređaja ne ostavljati na milost i nemilost nepoznatih servisnih centara i njihovog osoblja. U tu svrhu su kreirali Support aplikaciju, Nokisno Nokia mobile care aplikaciju koja je dostupna u Google Play trgovini. Međutim, ukoliko niste vlasnik neke od novijih Nokija na Androidu, ne morate se uopće truditi preuzeti je ili pak instalirati je je kompatibilna samo s Nokia uređajima.

 

Aplikacija će vam dati informacije o vašem uređaju kroz korisničke upute, spojiti vas s tehničkom podrškom kroz chat u živo, dati vam uvid u status vaše garancije, ponuditi vam odgovor na često postavljana pitanja te vas spojiti s specijaliziranim forumima.

Naš čitatelj Saša, koji je kupio Nokiju 6 za tržište Hong Konga, je testirao aplikaciju, nadogradio je te obavio chat s tehničkom podrškom (Ivana je bila na liniji) te sve stvarno funkcionira. Možda je Nokia Ava umjetna inteligencija iza svega, ali odgovori djeluju realno 😊.

Ukoliko posjedujete Nokiju 6 za tržište Hong Konga ili Tajvana skoknite u Google Play trgovinu i preuzmite Support aplikaciju HMD Globala.

Kliknite na link za brže pronalaženje aplikacije.

 

 

Hvala Saša na dojavi i screenshotovima 😊

 

 • Saša Ristić

  Sve je tako…dodao bih da sam pitao iz koje “state” nam daju “support” tj. da li je Finska…ili?…kaze da je podrska za Nokia, odnosno nije “fake” ali zbog bezbijednosti….


  • kakva ti je ono tastatura, stock sto dodje uz telefon ili si neku žnj sa storea skinuo?

   • Saša Ristić

    skinuo neka pisma pa doslo uz njih…cini mi se 😀


    • brate, užas ti je to 😀 al dobro svako svoj ukus fura 😀

     • Saša Ristić

      Aa to…sve mi je zeleno osim glavne podloge…a ima i razlog.. nisam ja odabrao… skontaj ko je 😀