HMDova Support ili Nokia Mobile Care aplikacija dostupna na Google Play trgovini i radi odlično

Ako ste pravi fan i korisnik Nokia mobilnih uređaja, sigurno se sjećate da je podrška Nokije bila poprilična. Diljem svijeta su postojali Nokia Care servisni centri (vjerovali ili ne kod nas je to bio MESC u Zagrebu), otvorene telefonske linije, chatovi ili pak forumi gdje bi često Nokia fanovi znali više o uređaju ili softveru od tehničkog osoblja Nokije. Mislim da je upravo briga Nokija prema svojim kupcima i proizvodima dovela do stvaranja Nokia zajednice koja je i danas poprilično živa i jaka.

HMD Global je prepoznao moć zajednice i odlučio fanove novih Nokia uređaja ne ostavljati na milost i nemilost nepoznatih servisnih centara i njihovog osoblja. U tu svrhu su kreirali Support aplikaciju, Nokisno Nokia mobile care aplikaciju koja je dostupna u Google Play trgovini. Međutim, ukoliko niste vlasnik neke od novijih Nokija na Androidu, ne morate se uopće truditi preuzeti je ili pak instalirati je je kompatibilna samo s Nokia uređajima.

 

Aplikacija će vam dati informacije o vašem uređaju kroz korisničke upute, spojiti vas s tehničkom podrškom kroz chat u živo, dati vam uvid u status vaše garancije, ponuditi vam odgovor na često postavljana pitanja te vas spojiti s specijaliziranim forumima.

Naš čitatelj Saša, koji je kupio Nokiju 6 za tržište Hong Konga, je testirao aplikaciju, nadogradio je te obavio chat s tehničkom podrškom (Ivana je bila na liniji) te sve stvarno funkcionira. Možda je Nokia Ava umjetna inteligencija iza svega, ali odgovori djeluju realno 😊.

Ukoliko posjedujete Nokiju 6 za tržište Hong Konga ili Tajvana skoknite u Google Play trgovinu i preuzmite Support aplikaciju HMD Globala.

Kliknite na link za brže pronalaženje aplikacije.

 

 

Hvala Saša na dojavi i screenshotovima 😊