Lokalna predstavljanja #Nokia uređaja sljedeći tjedan u Finskoj i Filipinima, 13.6. u Indiji

HMD se polako pripreme za globalni početak prodaje predstavljenih Nokia uređaja koji se očekuje ovog mjeseca. Već je započelo održavanje lokalnih predstavljanja uređaja medijima, tako će sljedeći tjedan filipinski i finski mediji upoznati nove Nokije, a za Indiju je ponovno najavljen neki događaj predstavljanja 13. lipnja (6. mjesec) ove godine.

HMD će konferenciju za medije i prezentaciju uređaja za tržište Filipina održati 8. ovog mjeseca, dok će Nokia smartfone u domovini Finskoj prezentirati 6. lipnja (6. mjesec) lokalnim medijima. HMD je već bio održao jedan događaj za indijske medije koji je vodio Juho Sarvikas, no čini da je u planu još jedan 13.6. 2017. godine.

Sve najavljene Nokia uređaje u prodaji očekujemo ovaj mjesec.

via: 1, 2

  • tromb

    Nema nista od ovih. I tamo gde su bili u najavama kod nekih trgovinskih lanaca vise ih nema. Tamo gde ih nisu izbrisali stoji da se ne zna vreme isporuke. I sta ce to da predstave sad opet? Po 50. put Nokia6? Ne kazem da je lako ali ovo je daleko od ozbiljnog. Drugi predstave i zna se tacan datum. Ovi kopiraju MS. Tromi i u fazonu ko vas j…necemo nista da kazemo. Nadajte se.