#Nokia 3 od danas dostupna u Južnoafričkoj Republici za 150 eura

Južnoafrička Republika jedno je od prvih tržišta u kojima je Nokia 3, najpristupačniji smartphone u HMD-ovoj liniji, dostupan u prodaji, i to od danas. Nokia 3 dolazi sa 5-inčnim HD zaslonom, 2GB RAM-a, 8MP prednjom i stražnjom kamerom, Mediatekovim M7637 procesorom i baterijom od 2630 mAh.

Najpristupačnija Nokia s Android Nougatom OS-om prodavat će za 2.199 ZAR/152 EUR/1.125 KN. Jedna od zanimljivosti je i ta da je HMD također najavio i službeni punjač uređaja za punjenje u automobilu među dodatnom opremom.
Justina Maiera, potpredsjednik HMD-a za Afriku izjavio je:
“Premium je iskustvo, a ne cijena. Bilo smo temeljiti kod stvaranja Nokije 3, pazeći da kupcima osiguramo najbolji omjer performansi, kvalitete izrade i u konačnici kvalitete korisničkog iskustva i pristupačne cijene. U današnjem vremenu, ljudi imaju sve manje kompromisa, pa tako i Nokia 3 za svoju cijenu nudi bezkompromisnu kvalitetu, dizajn i korisničko iskustvo.”
“Premium is an experience, not a price point. We’ve been extremely thoughtful about the overall performance of the Nokia 3, to ensure that a premium high quality experience is fully accessible for everyone. In today’s cash strapped times, where people aren’t willing to compromise on quality, design or delivery, the Nokia 3 is the perfect mobile companion for value-conscious consumers.”
Do kraja mjeseca Nokiju 3, kao i 5 i 6, očekujemo u prodaji globalno.