#Nokia 9 nastavlja se pojavljivati na Geekbenchu

Treći dan za redom, uređaj “Unknown Heart” nastavlja se pojavljivati u Geekbench bazi podataka s Androidom 7.1.1, Snapdragonom 835 i 4GB RAM-a. “Unknown Heart” je naziv za HMD-ov flagship, kojeg nazivamo Nokia 9, koji ima preko 100 unosa u Geekbench bazi podataka.

Već smo prije vidjeli fotografije uređaja kada ih je objavio Frandroid, a Nokia 9 (TA-1004) pojavila se i na AnTuTu testu, koji nam je osim poznatih specifikacija poput Snapdragona 835 i 4GB RAM-a, potvrdio da će uređaj imati dvostruku kameru senzora veličine 13MP te zaslon 2K rezolucije. Na Geekbenchu se također pojavila i verzija s 8GB radne memorije.

Nokia 9, odnosno neki HMD-ov flagship koji bi se mogao zvati Nokia 9, trenutno je u fazi šireg testiranja unutar tvrtke jer je teško naći drugo objašnjenje za ovakvo “divljanje” po benchmark aplikacijama, gdje je u zadnja 3 dana po 50 unosa bilo dnevno. Moguće je da uređaj vidimo već ovog ljeta ako je u fazi testiranja, no trenutno nam je prioritet dočekati službeno najavljene smartfone, Nokiju 3, 5 i 6, koji se očekuju tijekom trenutnog mjeseca u prodaji.

Izvor: Geekbench