Napokon: #Nokia 3 i 5 službeno dostupne u Hrvatskoj u ponudama trgovina Eurotrade i drugih

Prva serija HMD-ovih uređaja, točnije Nokia 3 i Nokia 5, službeno su dostupni na području Hrvatske i to u ponudama trgovina Eurotrade i Smartson.

Eurotrade prodaje Nokiju 3 po cijeni od 1.219 kuna (164 eura), a Nokiju 5 za 1.675 kuna (226 eura), a uređaje je moguće pronaći u Eurotrade trgovinama na sljedećim lokacijama: ROVINJ, Naselje Gripole, ZAGREB, Gospodarska ulica 15, Donji Stupnik, VARAŽDIN, Miroslava Krleže 1, RIJEKA, Eugena Kovačića 2, TC Andrea, Trg 128 brigade HV 4, Korzo, SPLIT, Velebitska 73, OSIJEK, Vijenac Jakova Gotovca 5, PULA, Benediktinske opatije 3, SISAK, Ante Starčevića 13. Uskoro se u ponudi očekuje i Nokia 6.

Smartson.hr u ponudi ima Nokiju 3 u crnoj i bijeloj boji po cijeni od 1.199 kuna (161 euro), te sivu Nokiju 5 za za 1.699 kuna (230 eura). Ponudu možete pogledati ovdje.

Nokia 3 i 5 u ponudama su i drugih trgovina poput Svijet Medija, Instar, Neutrino Mobile, a cijene i cijelu listu možete pogledati klikom na ovaj link za Nokiju 3 na servisu Nabava.net, a za Nokiju 5 klikom ovdje.

Nokia uređaji, izuzev Nokije 6, napokon su stigli na naše tržište i jedva čekamo primjerke za recenziranje.

 • ¡No pasarán!

  A kod na u Srbiji je PIN computers? vidim oni mi daju garanciju. 22k dinara je oko 180e znaci bolji je deal kod operatera nego u slobodnoj prodaji, barem je kod mene tako.

 • Gagi990

  Ko je oficijalni uvoznik za Nokie nove u Hrvatskoj?


  • Izgleda Smartson, ali Nokiju 3310 je uveo i Mobis

   • Gagi990

    Da ali ne piše da je Smarrson officijalno zastupnik.Mozda bih mogli da pošaljete email HMD ili Mobisu sa pitanjem?Bas me zanima ko ce sada biti zastupnik za Hrvatsku,Srbiju i Bosnu.

 • Gagi990

  Nadam se da HMD vise nikada nece ici sa Mediatekom, da im je ovo lekcija, neka se drze SD.

  • samonokia

   Čestitke povodom dostupnosti #Nokia 3 i 5. #Mediatek je najveća sramota HMD-a i Nokia 3. Pristao sam na taj kompromis iako ima #Mediatek, a da je katastrofa, jeste! Ne smem otvoriti u Chrome 20 tabova, i odmah preći na Youtube aplikaciju, treba mu 2-3sek da se prešalta… I sve je to krivica Mediateka. RAM menadžment je ok, ne troši bateriju cpu tolik, jedina dobra strana jeste šteljivost baterije od strane cpu-a. Inače tel kao tel, dialy driver što bi rekli… Odličan za te pare. I naravno katastrofalne kamere pogotovo na #Nokia 3, a na 5-ci sam se igrao pre par dana u VIP-u, mnogo boljih su onih 13mpix.

   • ¡No pasarán!

    Ovaj lik sa GSM arene je nahvalio 5icu po pitanju kamere i baterije, mislim da ima bolje misljenje o 5 nego o 6ici cak u jednom momentu kaze da je kamera bolja nego na 6ici 😀