Procurila fotografija prednjeg panela Nokije 9?! Poznata lokacija ZEISS brenda!?

Nakon što smo jučer vidjeli navodne zaštitne maske za Nokiju 9 (ili 8), koje su nam potvrdile kako će izgledati smještaj kamere na nadolazećem flagshipu, danas je procurio i navodni front panel (prednji panel ili prednja ploča) tog uređaja.

Na Baidu forumu moderatora Nokibar ovu sliku pronašao je VTechgraphy blog, a fotografija je prekrivena digitalnim mrljama vjerojatno radi zaštite osjetljivih podataka, a zanimljivo je da je sakriven i dio uređaja gdje inače nalazimo Nokia logo. Objavljena prednja strana uvelike podsjeća na Nokiju 6, 5 ili 3, što je daljnja potvrda je zaista riječ o nekom Nokia uređaju. Vidimo prostor za zvučnik za razgovore, ispod kojeg je rupa za senzore, te rezervirano mjesto za kameru. Prisutan je i otvor za skener otiska prsta.

Nokibar skica Nokije 9 + maska

Veličinu je teško procijeniti iz ove fotografije, no prema glasinama trebala bi bit 5,3-inča, dok se krajem prošle godine spominjao i flagship s 5,7-inča. Osobno mi se zaslon čini veći od 5.3-inča, no nema načina da to potvrdimo iz priložene fotografije.

Na istom forumu na kojem je pronađena fotografija spomenuta je i vjerojatna lokacija ZEISS brenda na ovom uređaju, a to bi trebalo biti odmah ispod dvostruke kamere, a iznad senzora za laserski fokus i bljeskalica. ZEISS je odmah ugraviran na skicu koju je nacrtao Nokibar koja navodno vjerno prikazuje izgled nadolazećeg flagshipa.

Via: VTechgraphy

Izvor: Baidu