Video: Zack iz JerryRigEverything testirao izdržljivost Nokije 3310 (2017)

 

Mobilni uređaj obično kupujemo kako bi ga koristili za pozive, poruke, pregledavanje društvenih mreža ili igranje igara. Međutim, Zack iz JerryRigEverything kupuje mobitele kako bi ih uništio, ali samo zato da mi to ne bi trebali. Naime, on testira njihovu izdržljivost, najviše na savijanje, ali gleda i kako su napravljeni te koliko ih je lako popravljati. Pored mnogih uređaja koje je do sada testirao, sasvim je normalno da testira nasljednicu Nokije 3310, inače najčvršći proizvod na svijetu, odnosno Nokiju 3310 (2017).

Nokia 3310, kao i ona stara, nije otporna na grebanje. To i nije ništa čudno ako znam da je riječ o običnom uređaju. Međutim, kako je izrađena od bojanog polikarbonata, ogrebotine i udubljenja neće biti druge boje. Prednje staklo je u biti plastika koja je podložna grebanju, jednako kao i zaštitna plastika kamere, pa se preporuča malo opreza prilikom rukovanja. Ali, kako je riječ o običnom telefonu kojem nije namjena pregledavanje video sadržaja, to vas ne bi trebalo toliko zasmetati.

Nadalje je testirao kvalitetu izrade a sve u svrhu proučavanja integriteta kućišta. Zack je zaključio da je uređaj poprilično čvrst jer je cijela matična ploča od jednog komada, učvršćena sa 6 vijaka što joj daje kompaktnost i potreban integritet kućišta.

 

Prema njemu nova Nokia 3310 je dosljedna prethodnice.