Foto: Ovo je #Nokia 2, HMD-ov najpristupačniji uređaj

U sklopu FCC testiranja modela TA-1029 o kojem smo pisali jutros, napravljene su fotografije testiranog uređaja koje nam otkrivaju da je riječ o još nepredstavljenoj Nokiji 2. Iz fotografije je vidljivo polikarbonatno kućište, kamera oblika kao na Nokiji 6, a vidimo i prednju kameru. Nokibar je zapravo dobro pogodio izgled Nokije 2 na objavljenim crtežima.

Po pitanju specifikacija, spominje se zaslon veličine od 4,5 do 5 inča, Snapdragon 212, 1GB radne memorije, 8MP stražnja te 5MP prednja kamera. Budući da je uređaj prošao FCC, možemo očekivati skoro predstavljanja, vjerojatno 16.8. ili početkom sljedećeg mjeseca na IFA sajmu u Berlinu. Cijena uređaja trebala bi biti niže od Nokije 3, odnosno oko 100 eura.

via: Baidu

 • hapz

  koliko je pametan potez u današnje vrijeme praviti tako slabe modele,i ko će to kupovati


  • Sličnog sam mišljenja, ali Nokia je možda iznimka. Mnogi trenutni korisnici Nokia običnih uređaja (onih u cjenovnom rangu 20-70 eura), vole Nokia brend i ekonomski ne mogu si (ili ne žele) priuštit 100+ eura vrijedne uređaje. Prvenstveno mislim na Afriku i kad bi Nokia Android smartfon po cijeni od 70 eura tamo bio dostupan, uzimajući u obzir brend, bio bi veoma poželjan. Za razvijenija tržišta je suvišan, a u Kini i Indiji je konkurencija prejaka.


   • nisu to tek tako slabi modeli, za standardne stvari idealni, viber, whatsapp, facebook ce sasvim ok posluziti.

    svaka roba ima svog kupca, al u ovom rangu vec imamo pobjednika, a to je moto e4, a ni jedan ni drugi nisu dostupni na nasim prostorima.

    • JP Renault

     Da, vidio sam i neke Androide sa 512 MB RAM-a koji standardne funkcije obavljaju bez problema.