HMD nadogradio Nokia mobile support aplikaciju

HMD Global je pustio novu nadogradnju za svoju Nokia mobile support aplikaciju unutar Google Play trgovine.

 Nova verzija nosi oznaku 1.0.9, a nadogradnja je velika 2.01 MB pa je možete slobodno preuzeti putem mobilne mreže. Jedino poboljšanje koje stiže ovom verzijom je za nedavno nadodan Care Locator. Dakle, novom nadogradnjom ćete moći lakše pronaći servise za nove Nokia uređaje. Nadogradnja je uočena na Nokiji 5 ali bi je trebali moći preuzeti i za ostale Nokia uređaje na adndroidu.

Ako ste vlasnike Nokije 6, 5, 3 ili pak sretnik koji ima Nokiju 8, skoknite u Google Play i nadogradite aplikaciju.

  • Gagi990

    Zbog ovakvih stvari sam uvek i voleo Nokiu, imali su u svakoj državi barem po jednu radnju ili servisera i prodavaca.I uvek si mogao da se javis im, stvarno to mi je najdraže, i iskreno ljubazni su uvek bili.Samo jel to znaci upališ lokaciju i on ti nadje primer Mobis Sarajevo jer to je meni najblize i u mojoj drzavi? I jel ima ono da nazoveš korisnički servis pa da me spoji sa Mobisom u Sarajevu ili?


    • Za Europe Care Locator ne radi, odnosno aplikacija izbaci da kontaktiraš prodavača. Ne znam zašto je tako (inače, u RH su dva:Mobis i Agram, a BIH je Mobis, za Srbiju ne znam), no za Aziju i Amerike izbaci i broj telefona i adresu. A baš Nokia Mobile Care telefonske linije postoje za sada samo u Indiji, koliko mi je poznato.