HMD ponovno pokrenuo #Nokia forum!

HMD Global je prilikom preuzimanja Nokia branda pod svoje okrilje najavio i ponovno uspostavljanje onoga po čemu je Nokia bila poznata, zajednice fanova. Naravno, to mu nije bio veliki problem jer su Nokia fanovi ostali povezani i nakon što je prodan Odjel za uređaje i usluge Microsoftu ili kad je Nokia ime iščeznulo sa pametnih uređaja. Međutim, polagano je nestala i infrastruktura poput foruma gdje su se obično postavljala pitanja i pronalazili odgovori. Nokia forum je bio poprilično poznat po dobroj atmosferi i pojedincima koji su odvajali poprilično vrijeme za pronalaženje odgovora korisnicima Nokia uređaja. Dapače, kasnije se iz njega stvorio i Conversations blog.

HMD Global je ponovno pokrenuo forum za podršku korisnicima. Forum se nalazi na službenim stranicama Nokije, pod dijelom telefoni, podrška pa skrolajte skoro do dna stranice i kliknite community.

Link vas vodi na stranice foruma gdje su već otvorene određene teme koje se odnose na uređaje proizvedene od strane HMD globala, odnosno Nokije 8, 6, 5, 3, 3310 te ostale osnovne uređaje.

Ja sam se već registrirao tamo, mislim da su Stipe i Zlatko, a mogli bi i vi :). Nadam se da će forum ponovno biti dobar izvor informacija kao i spoj tehničkog osoblja HMD-a sa korisnicima Nokia uređaja.

Uostalom, ako vam se ne da registrirati na Nokia forum, uvijek možete ovdje potražiti odgovor na neko vaše pitanje.

 

Nokia community forum

 

Izvor