Još jedna varijanta Nokije 2 prošla testiranja FCC-a

Još jedna verzija Nokije 2, vjerojatno najjeftinijeg Android Nokia uređaja, je prošla testiranja FCC agencije. Prošli put je testiranje obavljeno na modelu TA-1029, a sada je riječ o modelu oznake TA-1035. Iz izvješća objavljenog na stranicama FCC-a ne možemo saznati mnogo o uređaju. Dimenzije su jednake kao i kod prošlog modela što otkrivaju objavljene skice, a ono što se može vidjeti je da će uređaj imat podršku za dobar spektar frekvencija, među njima i za LTE.

Ono što nam je do sada poznato je vrlo moguće izgled uređaja prema objavljenim snimkama ranog prototipa. U međuvremenu su objavljene neke osnovne specifikacije Nokije 2 koje su otkrile da će imati 4,5 inčni 720p zaslon, 8 MP stražnju i 5 MP prednju kameru, 8GB interne memorije, Snapdragon 212 potpomognut sa mršavih 1GB radne memorije.

 

Naljepnica

Ono što nam je manje poznato je datum dolaska uređaja na tržište, ali kako su slike ranog modela objavljene, a i testiranja skoro obavljena, moguće je da uređaj ugledamo u paru sa Nokijom 8 već ovaj mjesec. Međutim, isto tako je izgledno da bi ga mogli vidjeti mjesec kasnije na berlinskom IFA kongresu zajedno sa Nokijama 7 i 9.

Izvor