Nagradna igra: Osvojite Nokiju 8 (24h)

Popularne Youtube ličnosti Jonathan Morrison i Krystal Key posjetili su London na račun Nokia Mobilea i imali priliku družiti se s Nokijom 8. Jonathan i Krystal na svojim su YouTube kanalima objavili video raspakiranja i pregleda opcija Nokije 8 te u suradnji s HMD-om, dijele jednu sjajno bakrenu i sjajno plavu Nokiju 8.

Za sudjelovati u nagradnoj igri potrebno je ostaviti komentar ispod YouTube videa na kanalima Jonathan Morrison i Krystal Key . Potrebno je imati više od 18 godina, a svi uvjeti nagradne igre mogu se pronaći ovdje. Nagradna igra traje do sutra (21.8.) u 20:30h.

YouTube

YouTube

Osobno mislim da je ovo odličan način promoviranja uređaja prije samog početka prodaje jer je ciljana grupa za “bothie“, opciju koju je HMD predstavio s Nokijom 8, slična ciljanoj skupini ovih (ili skoro svih) YouTubera. Nagradna igra sama će po sebi privući dovoljno pažnje.

Nakon početka prodaje, HMD-u je potreban jak marketing preko operatera jer velik broj flagship uređaja u razvijenim zemljama (posebice Europa) prodaje se upravo putem operatera, a bitna je i solidna kampanja na društvenim mrežama i putem tradicionalnih medija, posebice pred Božić. Dobro bi bilo ponuditi i neki Nokia zdravstveni gadget, poput Steel sata, uz kupnju Nokije 8.

Što vi mislite o ovom načinu promocije i jeste li već se prijavili za nagradnu igru? 🙂