#Nokia 6 prešla 20 milijuna pregleda na GSMArena.com; više od 808, Lumije 920, 1020 i drugih

Prvi smartfon kojeg je HMD predstavio, Nokia 6, prešao je 20 milijuna posjeta na stranici uređaja na portalu GSMArena.com. Stranica Nokije 6, na kojoj je moguće vidjeti specifikacije i ostale informacije vezane za uređaj, posjećena je preko 20 milijuna posjeta, što sugerira velik interes za uređaj.

Nokia 6 predstavljena je početkom godine i isti mjesec krenula je s prodajom na području Kine. Globalna verzija predstavljena je na MWC-u u Barceloni i još nije dostupna na svim tržištima, ali može se pronaći u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji i slično.

Usporedbe radi, Nokia 6 je sa svojih 20 milijuna posjeta “popularniji” uređaj od nekih dosta dobro prihvaćenih Nokia uređaja poput Nokije 808 (12,8 milijuna), Lumije 1020 (17,5 milijuna) te Lumije 920 (17,5 milijuna), no teško da će dostići Nokia veterane poput povijesne N9 (26 milijuna) ili prvog kamera-smartfona, Nokije N8 (39 milijuna).

GSMArena: Nokia 6


  • Još nema

  • Dandy

    Radujem se novom serijom telefona, ako sve ispadne kao što su najavili kao sto su redovne nadogradnje Androida, imaju šanse da se probiju i da u buduće izbace još bolje uređaje. Možda zvučim kao fan boy, ali se zaista radujem novom početku Nokije i HMDa! 🙂


  • Sorry, krivo sam shvatio. Da, sada je verzija 6 samo što je ta nadogradnja izbačena 20.7.


  • Za telefone s Androidom 6? Takvih Nokia nema, barem koliko ja znam. Par nadogradnji za kamera app je izdano za 3, 5, 6, a globalna verzija od 6 ima i noviji kamera firmware u odnosu na kinesku.