#Nokia flagship trgovina otvara svoja “vrata” 18.8. u Kini

Ovaj mjesec bit će poprilično zanimljiv za sve ljubitelje Nokije i buduće kupce. Osim što su Nokia smartfoni postali dostupni na značajnom broju tržišta, ovaj mjesec, točnije 16.8., očekuje se predstavljanje novih uređaja, vjerojatno top modela koji će nositi ime Nokia 8.

Dva dana nakon nadolazećeg predstavljanja, odnosno 18.8. svoja će virtualna vrata otvoriti Nokia Flagship trgovina u Kini, koja će postojati u sklopu TMall internet trgovine. Bilo bi odlično za HMD kada bi odmah nakon najave novi uređaji bili dostupni za (pred)narudžbu, a tako bi i moglo biti u Kini.

Nokia Flagship Store u Helsinkiju

Inače, Nokia uređaji su se prije redovito mogli kupiti u “flagship” trgovinama, gdje je nama najbliža bila u Budimpešti, a ona najpoznatija u Helsinkiju, Finskoj, koja je nažalost davno zatvorena.

Sve u svemu, 16.8. saznat ćemo kakvo nam je iznenađenje HMD priredio, a nadamo se da će se “Nokia” flagship trgovine uskoro proširiti i na ostatak svijeta, iako i trenutno Nokia ima internet trgovinu preko koje prodaje svoje zdravstvene proizvode.

via: Suomimobiili.fi

TMall Nokia Flagship Store