*Dopuna* Nokije 6, 5 i 3 dostupne u ponudi #Tele2

Tele2 je, kao i T-Com, u svoju ponudu uvrstio nove Nokia uređaje. Dok T-com ima u ponudi samo Nokiju 5, Tele2 je uvrstio sva tri mobilna uređaja, odnosno Nokije 6, 5 i 3. Uređaji su već dostupni i moguće je nabaviti ih uz potpisivanje različitih pretplatničkih ugovora o čemu naravno varira i njihova cijena.

Nokia 3 je dostupna u crnoj i srebrnoj boji i za nju ćete za potpisivanje ugovorne obveze (Čisto Tristo + paket interneta od 5GB) u trajanju od 24 mjeseca trebati izdvajati 45kn mjesečno i 1 kunu odmah po kupnji uređaja. Sama tarifa dođe približno 120 kn mjesečno.

Nokia 5 je dostupna također u srebrnoj i crnoj boji i mjesečno za nju treba izdvajati 60 kn te 99 kn odmah pri kupnji uređaja. Cijena se odnosi na već prethodno spomenutu tarifu.

Nokia 6 je najskuplja od tri Nokije u ponudi i koštat će vas 70 kn mjesečno uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca. Pri preuzimanju uređaja, potrebno je platiti 99 kn. Dostupna je kao prve dvije u crnoj i srebrnoj boji.

Iz Tele2 su nam javili da su uređaji dostupni već od sljedećeg tjedna ali u ograničenim količinama pa ukoliko želite jednu, najbolje vam se čuti sa službom za korisnike i dogovoriti pretplatu za željenu Nokiju. Navedene cijene se odnose uz prijenos broja, ali moguće je dogovoriti cijenu ukoliko ste stari pretplatnik.

 

*Dopuna* Tele2 nam je poslao obavijest o dostupnosti Nokije 6, 5 i 3 putem njihovog webshopa i trgovina koju prenosimo ispod. Inače, u Splitu ih se već može naći u svim trgovinama samo nisu javno izložene jer pored Samsunga, Huaweija i iPhonea nema mjesta :(.

“Tele2 je u svoj portfolio proizvoda uvrstio sva tri Nokia uređaja koje je moguće kupiti putem webshopa ili u Tele2 prodajnim centrima. Najpovoljnija opcija koju korisnici mogu ugovoriti odnosi se na ugovorni odnos u tarifi RASPALI i BEZBROJ GB za 169,00 kn mjesečno, 1,00 kn pri ugovaranju te 30 kn mjesečno za Nokiu 3.

99,00 kn jednokratno i 45,00 kn mjesečno za Nokiu 5 te 99,00 kn jednokratno i 55,00 kn mjesečno za Nokiu 6. Navedene cijene odnose se na korisnike koji prebacuju broj iz druge mreže u Tele2 uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca.”

“Cijene uređaja u slobodnoj prodaji su sljedeće: 

  • Nokia 3: 1.399 kn
  • Nokia 5: 1.899 kn
  • Nokia 6: 2.199 kn”

Što se konkurencije tiče, jedini koji trenutno kaska je Vipnet jer još uvijek u svojoj ponudi ima samo Nokiju 3310 (2017).