Počele predbilježbe za Nokiju 8; neki nude Steel sat besplatno; dostupna od 6.9.

Čini se da je HMD Global naučio lekciju i neće dozvoliti da početak prodaje Nokije 8 obilježi kašnjenje s isporukama zbog proizvodnih problema, kao što je bilo s Nokijama 3, 5 i 6. Naime, Nokia 8 se već isporučuje partnerima, a započele su i predbilježbe na uređaj koji se u prodaji očekuje od 6. rujna (9. mjesec) ove godine.

U Njemačkoj, operater O2 pokrenuo je predbilježbe za Nokiju 8 po cijeni od 577 eura (4.270 kuna) za sam uređaj, a na poklon daju Nokia Steel sat u vrijednosti od 130 eura (960 kuna).

U Njemačkoj i druge trgovine i operateri poput DT-a, Mobilcom Debitela, ili Saturna, Media Markta i Amazona primaju predbilježbe za Nokiju 8, no za sada ponude za predbilježbe nisu dostupne na internetskim stranicama, već je vjerojatno moguće telefonski ili putem emaila to obaviti.

Osim u Njemačkoj, predbilježbe su navodno krenule i Rusiji, no nema relevantnih linkova, odnosno potrebno je kontaktirati omiljenu trgovinu ili operatera jer još nisu dostupne putem interneta.

Ovo su zaista odlične vijesti, posebno cijena koje je, kod operatera, nešto manja od preporučene cijene. Ako uređaj zaista bude u prodaji od 6.9., to će biti odlično za HMD i sve one koji žele Nokiju 8. Više o samom uređaju možete saznati ovdje.

 

 • dxdy

  pa predbilježbe su bile i za Nokiu 6 no vidjet ćemo da li će ovoga puta biti bolje

  • Mr. Goro

   dxdy, imam mali problem na burazovoj L640, na w10m je, a problem je sa One Drive, sto god da uradim nece da prebacuje sadrzaj na One Drive ( znaci prijavljen je i podesen ali nikako ne prebacuje fotke ni video) Pokusavao sam reinstal pa instal pa ponovna prijava ali nis.. I usput sto ja sa novostima za W10M/WP 8.1 OS. Kao da i nepostojimo vise…

   • dxdy

    probaj se na kompjuteru prijaviti na OneDrive pa vidi da nije možda do računa…

    8.1 podrška od strane MS je gotova i to je end of story…
    što se tiče W10M, to je očito da su jedine novosti da svaki drugi utorak u mjesecu dobijemo kumulativno ažuriranje i to je to… ne ulazim u insider vijesti i nagađanja, te neke rekla-kazala o možebitnom Surface